Schapekoppenstraat 4 – 2500 Lier
info@instituutheidi.be
03 480 26 81
Like ons op:

Lichaam

Gezonde Geest in Gezond Lichaam

Lichaamsbehandelingen voor een betere levenskwaliteit

Voor je lichaam kan je verschillende behandelingen kiezen. Je voelt je als herboren en hebt een gezonde uitstraling.

Kies je voor een combinatie van ontspanning en een diep reinigende behandeling, behandelen van verslapte huid naar een jong uitziende huid of een peeling waarmee de dode huidcellen worden verwijderd of …

Ervaar onze waaier aan lichaamsbehandelingen.


Peelings

LICHAAMSPEELING

Voor een heerlijk ontspanningsmoment met een zachte huid als resultaat moet u bij Schoonheidsinstituut Heidi in Lier zijn voor een lichaamspeeling. Onze volledigebodypeeling met zoutscrub of scrub van fijne kristallen maakt de huid superzacht en vrij van dode huidcellen. Nadien volgt een lichte massage met zeer voedende bodycrème.

Een peeling kan u ook een extra bescherming bieden voor als u op vakantie gaat naar de zon of als u wenst te bruinen zonder zon.

mesoestetic6

GREEN PEEL KRUIDENPEELING

De Green Peel kruidenpeeling van dr. Christine Schrammek zorgt niet enkel voor verbluffende resultaten in het gelaat, maar kan ook het lichaam een grondige verzorging geven. Deze kruidenpeeling pakt de onvolmaaktheden van de huid aan, zoals striemen, littekens en verslapping.

schrammek4

Mesotherapie zonder naalden (Anti-Cellulitis)
Er bestaan natuurlijk verschillende oorzaken voor cellulitis maar het gaat toch altijd om een hormonaal esthetisch onevenwicht. 85% tot 98% van de vrouwen hebben te kampen met cellulitis na hun puberteit. Cellulitis wordt gekarakteriseerd door zichtbare vetknobbels, gesitueerd in het bindweefsel van de huid die een onregelmatige huidstructuur veroorzaakt.  Dit verschijnsel wordt ook ‘sinaasappelhuid’ genoemd en loopt samen met het vasthouden van vocht en toxines. TMT System stelt een programma voor dat speciaal ontwikkeld werd om lokale cellulitis te bestrijden die zich kenmerkt door vaak pijnlijke vetophopingen. Het programma pakt de problemen aan op 3 fronten:

 • Mobiliseert en elimineert vetophopingen
 • Zorgt ervoor dat de accumulatie van toekomstige vetophopingen in de adipocyten onmogelijk gemaakt wordt
 • Regenereert de huidcellen
 • Het programma bestaat uit 5 tot 10 behandelingen

 

M.PROF320 Hard Cellulite Treatment

Vermindert het aantal en de grootte van de vetcellen en zorgt voor contourverbetering van het te behandelen gebied. 3 fasen: Drainage, vetverbranding en versteviging om de correcte evolutie van de behandeling te garanderen.

 

M.PROF321 Soft Cellulite Treatment

Maakt de huid opnieuw stevig. Verbetert de sinaasappelhuid aanzienlijk. 3 fasen: Drainage, vetverbranding en versteviging.

 

M.PROF322 Oedematous Cellulite Treatment

Verbetert de weerstand van de vaatwanden en vermindert hun doorlaatbaarheid, waardoor de lymfedrainage wordt verbeterd.

 

Massages
HOTSTONE MASSAGE

Dat de Hot Stone Massage zowel bij mannen als vrouwen een erg populaire massage is, is geen toeval! De diepe thermische werking geeft een sterk gevoel van welzijn. Zoals het woord zelf zegt, is dit een massage met hete stenen, meer bepaald afgeronde basaltstenen: vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

Tijdens de massage worden er zowel grote als kleine stenen gebruikt die een temperatuur hebben van ongeveer 45 graden. hotstone-massage Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. Tijdens de massage worden voornamelijk lange, rustige en cirkelvormige bewegingen gemaakt. Door deze combinatie van warmte en beweging kan er dieper op het spierweefsel ingewerkt worden, wat de massage doeltreffender maakt.

Een Hot Stone Massage draagt hierdoor bij aan een positief zelfherstel van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans. Een Hot Stone Massage die goed uitgevoerd wordt, heeft een heerlijk ontspannend effect en in tegenstelling tot wat sommige mensen denken is het een krachtige en diepe massage.

Verleng het weldadige effect met de Ultra Omega Zen capsules: 50% minder stress in 6 weken.

Neem contact op met Schoonheidsinstituut Heidi in Lier! LICHAAMSMASSAGE body4 Wilt u eens verlost zijn van de stress van alledag door u van top tot teen te laten verwennen? Schoonheidsinstituut Heidi in Lier biedt u de ideale oplossing. Dankzij onze manuele relaxerende lichaamsmassage met warme olie en voedende crème voelt u zich gegarandeerd als herboren. Kom gauw langs in ons schoonheidssalon en ga voor ultieme relaxatie!

Universal Contour Wrap
Bodypakking met wikkels en klei Met de Universal Contour Wrap raakt u snel af van uw overtollige centimeters zonder te diëten of te sporten. Deze methode, ontwikkeld door de Amerikaanse arts Richard Strem, is inmiddels ruim 25 jaar op de markt en wordt bijna overal ter wereld toegepast, ook bij Schoonheidsinstituut Heidi in Lier dus!

Dankzij deze unieke en revolutionaire wikkelmethode op basis van gepatenteerde zeeklei, kunt u in één uur tijd maar liefst tussen de 20 en 35 c m verliezen (totaal over uw hele lichaam)! Bij een kuur van 3 pakkingen kan dit resulteren in een totaal verlies van zelfs 60 cm. universal-contour-wrap De UCW is een 100% natuurlijke, veilige en vooral effectieve manier om af te slanken. Het ontgift tevens uw lichaam, zuivert uw huid en geeft u een wonderbaarlijk gladde en zijdezachte huid.

Warme wikkels gedrenkt in een oplossing van natuurlijke mineralen en dode zeeklei worden rond uw lichaam gewikkeld. De nog warme zeeklei verwijdert de toxische stoffen van de vloeistof rond uw vetcellen, terwijl de wikkeltechniek uw zachte vetweefsel comprimeert, oftewel weer stevig tegen elkaar drukt.

Over de wikkels heen krijgt u een pak van vinyl aan dat ervoor zorgt dat u een comfortabele lichaamstemperatuur behoudt tijdens het inwerken van de zeeklei met mineralen. De behandeling duurt minder dan 2 uur. Achteraf hoeft u zich zelfs niet meer te douchen. Breng wel een droge slip mee, want die wordt nat door de warmte en de semivochtige wikkels.

Na de behandeling voelt uw huid strak en zacht aan. Ook als u last hebt van huidstriemen (striae) of cellulitis merk u een onmiddellijke verbetering. De striemen worden minder zichtbaar door de versteviging van de huid.

De Universal Contour Wrap-behandeling is ook uitermate geschikt voor de versteviging en het liften van borsten, billen en dijen. Ook mensen met huidproblemen zoals psoriasis of eczeem merken een duidelijke verbetering na afloop, dankzij de therapeutische eigenschappen van de dode zeeklei. De Universal Body Wrap is echt iets voor u als u:

 • snel uw overtollige centimeters kwijt wilt
 • striae of cellulitis wil aanpakken
 • uw lichaam wil ontgiften waardoor het lichaam ook beter gaat functioneren
 • plaatselijk slanker wil worden op die plekken waar uw lichaam centimeters hardnekkig vasthoudt
 • wil starten met een afslankkuur en uw lichaam alvast een stimulerend zetje wil geven
 • uw huid na uw zwangerschap(pen) op bepaalde plaatsen graag weer steviger wil krijgen
 • een feest voor de boeg hebt en snel nog wat centimeters kwijt wilt

Neem contact op voor meer informatie!

Rugbehandeling
rugmassageDat een gezonde rug een waardevol goed is, daar is iedereen het over eens.

Toch krijgt onze rug vaak veel te verduren zonder er iets voor in de plaats te krijgen. Tijd om daar verandering in te brengen!

Schoonheidsinstituut Heidi in Lier zorgt voor een rugbehandeling die uw rug in de watten legt. Er wordt van start gegaan met een rugpeeling, hierna volgt een relaxerende rugmassage en tot slot wordt de huid gehydrateerd en verzorgd met een bodycrème.

Manicure / Pedicure
GELISH NAGELLAK Schoonheidsinstituut Heidi in Lier verwent uw nagels langdurig met een natuurlijke of opvallende uitstraling dankzij Gelish! 

Gelish nagellak laat uw nagels tot 3 weken stralen en is even gemakkelijk aan te brengen als een gewone nagellak. Het grootste voordeel van deze Gelish-behandeling is dat het resultaat tot drie weken zichtbaar blijft.

Dit innovatieve product verbergt bovendien de onvolmaaktheden in de nagel en verstevigt daarnaast de natuurlijke nagel. Gelish is dus een flexibel en uiterst duurzaam product dat zorgt voor een langdurige glans. gelish U kunt kiezen tussen French of ColorGelish. Voor een natuurlijke uitstraling kiest u voor een French Gelish. Hierbij wordt de nagel voorzien van een doorzichtig laagje Gelish. De nagel wordt vervolgens afgewerkt met een wit boordje zodat de nagel er 100% natuurlijk uitziet.

Hebt u liever meer opvallende nagels? Dan kiest u best voor ColorGelish. Hier voorzien we de volledige nagel van een gekleurd laagje Gelish. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Er zijn ook mogelijkheden voor een gekleurde French manicure. Met Gelish hebben wij de nagellak van de toekomst in huis!

Gelish overtreft alle prestaties van andere gels. De basisgel garandeert dat de geplaatste Gelishnagels niet zullen liften of afpellen, terwijl de topgel zorgt voor een hoogglanzende afwerking. Deze lagen worden telkens laag per laag uitgehard door de nagels in een uv-lamp te plaatsen.

Afhankelijk van de gekozen behandeling (French of ColorGelish) duurt deze behandeling zo’n 35 à 45 minuten. Kom snel langs in ons schoonheidssalon voor een innovatieve nagelverzorging of meer info!

 

MANICURE manicure Schoonheidsinstituut Heidi neemt u graag onder handen met een deugddoende manicure. Wij bieden diverse behandelingen aan, zodat u zelf kunt kiezen welke het best aan uw behoeftes beantwoordt.

Kom naar ons voor mooi verzorgde en gelakte (gel)nagels of heerlijk zachte handen zonder kloven dankzij onze paraffineverzorging. Onze behandelingen:

 • Manicure basisverzorging
 • Manicure met lakken van de nagels
 • French manicure
 • Vijlen + French lakken
 • Vijlen + lakken
 • VIP manicure: peeling handen, manicure, massage, paraffinebad, lakken
 • Paraffineverzorging

 

MEDISCHE PEDICURE pedicure Medische pedicure kan u verhelpen van kleine kwaaltjes. Wij behandelen voor u de volgende zaken:

 • verwijderen van eksteroog
 • eelt
 • ingegroeide nagels
 • kloven
 • voetmassage met parafinen
 • nagels lakken
 • gellish voetnagels