Schapekoppenstraat 4 – 2500 Lier
info@instituutheidi.be
03 480 26 81
Like ons op:

Gelaatsverjonging

Gezonde Geest in Gezond Lichaam

Deskundige aanpak van huidveroudering

Huidveroudering van het gelaat wordt veroorzaakt door dynamische veranderingen (mimiek rimpels) en statische veranderingen zoals vetverlies, uitzakking van de vetcompartimenten, botresorptie en huidverslapping. Het is belangrijk tijdig in te grijpen om het effect te optimaliseren en een natuurlijk resultaat te behouden.

Er is heel wat evolutie de laatste jaren in de cosmetische aanpak van huidveroudering. We blijven ons continu bijscholen in de nieuwste technieken om u zodoende een optimaal, natuurlijk resultaat te bezorgen.

Wil je een jongere uitstraling? Ontdek dan ons uitgebreid aanbod aan behandelingen.

GREEN PEEL
GREEN PEEL

De natuurlijke weg om jouw huid te regenereren.

De Green Peel kruidenpeeling van dr. Christine Schrammek zorgt niet enkel voor verbluffende resultaten in het gelaat, maar kan ook het lichaam een grondige verzorging geven. Deze kruidenpeeling pakt de onvolmaaktheden van de huid aan, zoals striemen, littekens en verslapping.schrammek-3

Green Peel Fresh Up (Illuminate your skin)

De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans. Voor een onmiddellijk zichtbaar effect of als kuur.

Green Peel Fresh Up vitaliseert de cellen – jouw huid straalt met nieuwe frisheid. Is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid. Ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies aan elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

Behandelingsduur ongeveer 1,5u.

 

Green Peel Energy (Stiulate your skin)

De vitaliteits- en regeneratiekick voor de huid. Probleemoplosser met een gerichte regeneratie ondersteuning.

Geeft de huid de natuurlijke energie om cellen te vernieuwen. Deze behandeling is ook uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie. De huidteint verbetert en het huidoppervlak harmoniseert. Ideaal als intensieve behandeling, een aantal keer per jaar.

Behandelingsduur ongeveer 1,5u.

 

Green Peel Classic (Renew your skin)

Reeds meer dan 50 jaar een succesformule. Een nieuwe huid in 5 dagen.

Green Peel Classic biedt de oplossing voor tal van huidproblemen zowel voor het gelaat als het lichaam. Problemen zoals verwijde poriën, onzuivere huid, een huid in nood aan regeneratie, vale huid, huid met slechte circulatie, zonbeschadigde huid en verslapte huid. De meeste huidstoornissen kunnen succesvol behandeld worden in één of twee behandelingen. Maar aangezien ieder huidprobleem en huidtype verschillend reageert kan de behandeling verschillende keren herhaald worden tot het gewenste resultaat bereikt is.

 

CHEMISCHE PEELINGS

GLYCOLZUURPEELING OF MESOPEEL GLYCOLIC

Glycolzuurpeeling is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.Concentratie: 20%, 35%, 50% (70% enkel voor doktersgebruik).

Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.

mesoestetic4

MELKZUURPEELING OF MESOPEEL LACTIC

Dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels is deze peeling aangewezen voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid.

Concentratie: 30%, 40% (50% enkel voor doktergebruik).

LacticPeel AL verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de deshydratatie af door een barrière te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celhernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt.

AMANDELZUURPEELING OF MANDELIC PEEL AM

410002_MAYFAC-P9836_Comp_v10.psdIs speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hyper-gepigmenteerde huid die verouderingstekens vertoont.Concentratie: 30%, 40%, (50% enkel voor doktersgebruik).

Het vernieuwingsproces van de MandelicPeel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint.

Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is.

SALYCYLZUURPEELING OF SALICYLIC PEEL AS

Salycylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel.

Concentratie: 10%, 20%, (30% enkel voor doktersgebruik.

De exclusieve formule van SalicylicPeel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.

MESOTHERAPIE ZONDER NAALDEN

Mesotherapie zonder naaldenInstituut Heidi koos voor Mesoestetic omdat ze u specifieke, effectieve oplossingen kan aanbieden, zowel op het gebied van afslanking als huidverbetering. De formules bevatten hoge concentraties aan actieve ingrediënten met een zeer hoge therapeutische respons.

 

Globale Anti-Aging

Tmt system is een revolutionair toestel dat, dankzij elektrische micro-impulsen, de actieve ingrediënten kan laten binnendringen tot in de dermis, exact daar waar ze nodig zijn om een doeltreffend resultaat te bekomen.

 

M.PROF310 ANITOX TREATMENT

Heeft een krachtig antioxidant effect dat de huid oplicht en optimaal beschermt tegen UVA- en UVB stralen, terwijl de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

 

M.PROF311 MESOLIFT TREATMENT

Gaat huidverslapping en collageenverlies tegen en herstelt en verstevigt de weefsels, die door huidveroudering zijn beschadigd. Herstelt de natuurlijke vochtbalans in de huid en verstevigt ze (Flash-effect).

Mesotherapie zonder naalden

Huidverbetering

C.PROF210 Depigmentation Solution

Corrigeert pigmentatie en heeft een huidoplichtend effect. Remt de activiteit van tyrosinase, vertraagt de aanmaak van melanine, vermindert oneffenheden en laat de huid opnieuw stralen.

 

C.PROF211 Photoaging Solution

Remt de huidveroudering door zonschade. Antioxiderend, hydraterend en verstevigend effect. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden, zoals stress, vermoeidheid, roken en luchtvervuiling. Corrigeert fijne rimpels en herstelt de helderheid van de huid.

 

C.PROF212 Facial Tightening Solution

Verstevigend effect op het gelaat. Stimuleert de fibroblastproductie (en dus de aanmaak van collageen). Bijzonder geschikt voor de jukbeenderen, wangen, gezichtscontouren en dubbele kin.

 

PHOTOGEN RADIOFREQUENTIE
HYDROPHOTONIC SOLUTION Hydratatie van het gelaat:

 • Helder gelaat, “Beauty Flash” effect
 • Vermindering van de poriegrootte
 • Antirimpel
 • Vermindering van de naso-labiale zone
 • Verstrakkend
 • Verstevigt de gelaatscontour

mesoestetic1 TIGHTENING SKIN SOLUTION Verstrakking van het gelaat: Heeft een verstevigende werking op het gelaat dankzij de regeneratie van het bindweefsel. Zorgt voor een langdurige ‘lifting’ zonder chirurgische ingreep!

 • Antirimpel
 • Hydraterend
 • Vermindert de rimpels van de naso-labiale zone
 • Verstrakkend
 • Verstevigt de gelaatscontour

DEPIGMENTATIE
Melanogel Complex: Melanogenese is het gecombineerde proces van fysische, biochemische en morfologische factoren om de huid te beschermen tegen de effecten van UV-straling. Het bestaat uit melanine in de melanocyten, een celdie zich in de basale laag van het epidermis bevindt, en die fungeert als een fotoprotectieve barrière. mesoestetic5 Dit programma is geschikt voor het corrigeren van eenaantal pigmentaandoeningen. De belangrijksteeffecten?

 • Whitening en zichtbare vermindering van de pigmentatievlekken
 • Melanin and tyrosinase synthese vermindering
 • Pigmentatiecorrectie
 • Antioxidant
 • Algemene huidverbetering

 

BIO SKIN JETTING EN BIO SKIN SMOOTHING
BIO SKIN JETTING Voor een rimpelloze toekomst moet u bij Schoonheidsinstituut Heidi in Lier zijn! Bio Skin Jetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze behandeling zichtbaar worden verminderd. Bio Skin Jetting is gebaseerd op het vermogen van de huid om zich te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord om nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jong collageen en elastische vezels die de rimpels weer opvullen. De voordelen van Bio Skin Jetting zijn:

 • Geen inspuiting of operatie
 • Geen lichaamsvreemde stoffen
 • Niet vervelend om te ondergaan
 • Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
 • Niet belastend: u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk

bio-skin-jetting-1 Toepasbaarheid Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn. Veiligheid Bio Skin Jetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. Hierdoor is het dus eenvolledig biologische en veilige methode. Effectiviteit De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot vorming van collageen wordt aangezet, zorgt de behandeling voor een langdurig en natuurlijk resultaat. Hoe wordt de methode toegepast? Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collageenvezels. Is de behandeling pijnlijk? Nee. Er wordt een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en de diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf behandelingen. bio-skin-jetting-2 Hoe ziet de huid er na de behandeling uit? Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren (Bio Skin Jetting Cover Crème) en zullen ze niet opvallen. Hoe gaat het na een behandeling? Er is een speciale Bio Skin Jetting-nabehandelingsset die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal 14 dagen geen gebruik maken van de zonnebank en mag niet onbeschermd zonnen. Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar? Dankzij Bio Skin Jetting wordt de huid verjongd. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld zon en zonnebrand, roken en een tekort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten uit het krachtige Carat Skin RejuvenationProgramme zal het verouderingsproces worden afgeremd en zullen de behaalde resultaten nog langer aanhouden. En als mijn huid geen collageen meer aanmaakt? De kwaliteit van het collageen in de huid neemt in de loop van de jaren af, maar door Bio Skin Jetting in combinatie met het Carat Skin RejuvenationProgramme in te zetten zijn we in staat om ook een oudere huid opnieuw collageen te laten vormen! Als om bepaalde redenen blijkt dat de vorming van collageen bij u niet voldoende is, dan bestaat er een aanvullende techniek genaamd Bio Skin Smoothing BIO SKIN SMOOTHING mesoestetic3Schoonheidsinstituut Heidi bezorgt u een biologische rimpelcorrectie. Bio Skin Smoothing is een natuurlijk alternatief voor inspuitingen. Tevens kunnen er met deze behandeling andere oneffenheden zoals littekentjes, couperose en steelwratjes behandeld worden. Voor Bio Skin Smoothing wordt gebruik gemaakt van een speciaal apparaat. Met een 24 karaats steriele, gouden smoother wordt het gebied rondom de rimpel of het litteken gladgestreken met een hoogfrequent signaal. Daarna wordt met een microprobe de rimpel of het litteken als het ware losgemaakt. Vervolgens wordt de huid gestimuleerd om zelf jonge vezels te vormen. Dit lichaamseigen collageen vult op natuurlijke wijze de rimpel of het litteken op zonder gebruik van inspuitingen. Dit geeft een stak en glad effect aan de behandelde huidzone. Bio Skin Smoothing is een 100% biologische en veilige manier om rimpels te corrigeren. De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de Pascaud covercrème en na enkele dagen zijn ze volledig verdwenen. U hoeft geen vrij te nemen van het werk en de behandeling is niet pijnlijk.

DERMAROLLER
Bent ook u niet tevreden over de resultaten van de soms dure huidverzorgingsproducten? Wilt u gladde en gave huid bekomen in geen tijd en zonder moeite? De Dermaroller wordt gebruikt voor de symptomatische en dermale behandeling van:

 • Acnelittekens
 • Littekens
 • Striemen
 • Hyperpigmentatie
 • Huidverjonging (rimpels, slappe huid)

Deze behandeling biedt tal van voordelen:

 • Vernietigt het epidermis en basale membraan niet
 • Maakt geen fibroseweefsel in het papillaire dermis aan
 • Bouwt de huidtextuur van binnenuit op
 • Geeft zo goed als geen downtime
 • Voor alle huidtypes, zonder gevaar voor hyperpigmentatie
 • Resulteert in een echte huidverjonging door celvernieuwing in het papillaire dermis

Wetenschappelijke studies toonden aan dat bij normaal gebruik van huidverzorgingsproducten slechts 0,3% van de actieve bestanddelen ervan uw huid kunnen indringen. Met de Dermaroller wordt de infiltratie met 200 keer verhoogd. Zo kunnen acne, littekens, hyperpigmentatie, verouderde en te slappe huid, striemen, … eindelijk behandeld worden. dermaroller Wereldwijd werden met Dermaroller door artsen meer dan 100.000 behandelingen uitgevoerd met opmerkelijke resultaten. En nu kunt u het zelf thuis doen. Uw huid zal u dankbaar zijn. Bij een eerste ontmoeting blijft vooral de uitstraling van de huid achter als beeld. De huid is nu eenmaal de spiegel van onze jeugd. Spijtig genoeg veroudert onze huid en daarom onderhouden we onze jeugdige uitstraling met cosmetica. Een normale huid heeft een dikte van 1,5 mm en bestaat uit 3 belangrijke lagen, namelijk het subdermis, het dermis en het epidermis. Het bovenste laagje van het epidermis, het Stratum Corneum, beschermt de huid tegen het indringen van negatieve elementen, maar verhindert ook de infiltratie van de werkzame stoffen van huidproducten. Naaldjes met een lengte van 0,15 mm en een diameter van 0,07 mm van hoogwaardig chirurgisch staal, doordringen uw huid tot 250 keer per cm², zonder bloeden en zonder pijn. Zo kunt u de infiltratie van de producten tot 200 keer verhogen. De resultaten zijn dus veel sneller merkbaar! Het Stratum Corneum, het bovenste laagje van het epitheel, is maar zo’n 0.01 mm dik en beschermt ons lichaam tegen uitwendige negatieve invloeden, zoals bacteriën, maar ook zelfs de kleinste liposomen met een diameter van 200µm hebben moeite om in de diepere huid door te dringen. Dermaroller C8 (Home Dermaroller) met naaldjes van 0,15 mm lengte en een maximale diameter van 0,07 mm op het maximale penetratiepunt, zorgt ervoor dat het Stratum Corneum tot 250 keer per cm² doorboord wordt. Studies gedaan door de universiteit van Marburg tonen aan dat zelfs de kleinste liposomen met hun actieve bestanddelen slechts voor 0,3% de huid binnendringen (99,7% gaat dus verloren). Indien deze echter met de Home Dermaroller gebeuren zullen er tot 200 keer meer actieve bestanddelen de huid doorboren. Na verder onderzoek in de VS blijkt dat het gelijktijdig gebruik van de Home Dermaroller en de Peptide Cleaner een zeer adequaat middel is ter bestrijding van acute acne. De naaldjes van de Home Dermaroller houden de kanaaltjes van de sebumklieren vrij en de antibacteriële Peptide Cleaner bestrijdt de ontsteking. Patiënten zuiveren eerst de huid, brengen de Peptide Cleaner plaatselijk aan en rollen deze in. Direct na het rollen zuiveren met steriel doekje en terug Peptide Cleaner aanbrengen en het volgende deel van de huid behandelen, enz. De behandeling moet dagelijks gebeuren. Een duidelijke verbetering treedt reeds na 2 weken op.